آبگوشتپخت و پز

طرز تهیه آبگوشت غوره

طرز تهیه آبگوشت غوره در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت گوسفند۵۰۰ گرم
  2. نخود ۸۷٫۵ گرم
  3. لوبیا ۸۷٫۵ گرم
  4. ادویه ۱ قاشق مرباخوری
  5. زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  6. نمک قدری
  7. غوره ۲۰۰ گرم
  8. پیاز ۱ عدد
  9. سیب زمینی ۳۷۵ گرم
  10. رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برای تهیه آبگوشت غوره در طب سنتی در ابتدا گوشت گوسفند معمولاً ماهیچه و گوشت سینه را با مقداری دنبه قطعه قطعه کرده با نخود و لوبیا و یک پیاز در دیگ آبجوش بار کنید. همینکه به اندازه کافی پخته شد، کفهای روی آبگوشت را جمع نموده و دور بریزید. سپس مقداری زرد چوبه و نمک در آبگوشت ریخته، سیب زمینی‌ها را پوست کنده در آن بریزید. برای خوش طعم کردن آبگوشت ۲۰۰ گرم غوره در آبگوشت بریزید. بعد از ۲۰ دقیقه به سر میز ببرید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن