آبگوشتپخت و پز

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدان

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدان در طب سنتی

مواد لازم:

  1. سبزی قورمه ۲۵۰ گرم
  2. گوشت گوسفند ۵۰۰ گرم
  3. لوبیا قرمز ۱ عدد
  4. لیمو عمانی ۴ عدد
  5. پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوری
  6. تخم مرغ ۲ عدد
  7. سیب زمینی ۲ عدد
  8. ماست ساده پر چرب قدری
  9. زردچوبه قدری
  10. فلفل قدری
  11. نمک قدری

طرز تهیه:

برای تهیه آبگوشت قورمه سبزی باید سبزی قورمه باشد، گوشت آبگوشتی چرب باشد، لوبیا چیتی با لوبیا قرمز باشد، پیاز سرخ شده باشد گوشت با استخوان و چرب را کمی سرخ می‌کنیم سبزی، لوبیا چیتی و پیاز سرخ شده را با نمک و زرد چوبه و فلفل می‌گذاریم نیم پز شود، لیمو عملنی را خرد کرده و هسته‌های آن را بیرون می‌آوریم و با سیب زمینی پوست کنده و تکه شده داخل گوشت می‌ریزیم در پایان پس از پختن مواد ۲ عدد تخم مرغ را جداگانه می‌شکنیم و در غذا مخلوط می‌کنیم و داخل ظرف می‌ریزیم و هم می‌زنیم و حرارت را خاموش می‌کنیم این آبگوشت را با ماست مصرف می‌کنیم. در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذای سنتی برای ۴ تا ۶ نفر کافیست.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *