طرز تهیه آش خیارچنبر

طرز تهیه آش خیارچنبر در طب سنتی

مواد لازم:

  1. خیار چنبر ۱ کیلو
  2. سیر ۱ بوته
  3. نعنا خشک ۲ قاشق غذاخوری
  4. کشک ۱ لیوان
  5. عدس ۲۰۰ گرم
  6. بلغور گندم ۱۵۰ گرم
  7. پیاز ۳ عدد
  8. نان خشک ۲ قاشق غذاخوری
  9. گوشت ۲۰۰ گرم
  10. نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

برای تهیه آش خیارچنبر در ابتدا عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید سپس عدس و بلغور گندم را بهمراه ۳ لیوان اب درون قابلمه بریزید و بپزید. گوشت را چند تکه کنید و با ۱ عدد پیاز خرد شده تفت دهید سپس ۳ لیوان اب بریزید و بگذارید گوشت بپزد، وقتی آب گوشت به ۱/۳ کاهش یافت می‌توانید عدس و بلغور پخته شده را به گوشت اضافه کنید. خیار چمبرها را پوست بگیرید و نصف کنید سپس تخم‌های خیار را خارج کنید، خیارها را مانند کرفس حلقه‌ای خرد کنید، درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید سپس خیارهای خرد شده را کمی تفت دهید تا نرم شوند (له نشوند). ۲ عدد پیاز و سیرها را خرد کنید و در روغن با مقداری نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی شوند، نعنا خشک را نیز جداگانه در مقداری روغن حدود ۱ دقیقه تفت دهید و کناری بگذارید. خیارهای تفت داده، نصف سیر داغ و نصف پیاز داغ را به قابلمه آش اضافه کنید، پس از اینکه مواد پخته شدند و آش جا افتاد می‌توانید نمک، فلفل و کشک را اضافه نمائید، ۵ دقیقه صبر کنید سپس آش را از روی حرارت بردارید. آش را در ظرف بکشید و روی ان را با نصف باقی‌مانده سیر داغ و پیاز داغ، کشک و نعنا داغ تزئین کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *