مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، خون ساز، مفید برای چشم، تقویت امور جنسی، مفید برای بلغمی مزاج ها ، مفید برای فصل پاییز | ||
روش تهیه | برای تهیه عدسی ابتدا عدس را از قبل خیس کرده،سپس با آب و مقدار کمی نمک، فلفل، زنجبیل و زرد چوبه می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، قبل از اضافه کردن آن به غذا کمی پودر دارچین به پیاز اضافه می کنیم. وقتی عدس تقریباً نیم پز شد، پیاز را به آن افزوده و مدتی حرارت می دهیم تا غذا پخته شود. این غذا را می توان به دو صورت استفاده کرد: می توان اجازه داد نا آب غذا تمام شود و آن را بکوبیم یا عدسی را آبدار میل کرد. در صورت تمایل می توانیم از پودر آویشن زمان صرف غذا استفاده کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...