پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه حلیم گندم عسلی

طرز تهیه حلیم گندم عسلی در طب سنتی

مزاجمعتدلتعداد نفر۴
مفید برایحلیم گندم عسلی معتدل، ملیّن، مقوی عمومی، تقویت کننده امور جنسی است.
مواد لازم
عسل : به میزان لازم
لوبیا سفید : یک دوم پیمانه
دارچین : به میزان لازم
گندم پوست کنده : دو پیمانه
کره یا روغن حیوانی : به میزان لازم
شیر : دو پیمانه
روش تهیهبرای تهیه حلیم گندم عسلی ابتدا گندم و لوبیا را از قبل خیس می کنیم و آن ها را جدا با مقداری آب می پزیم. زمانی که لوبیا پخته شد آن را به گندم اضافه می کنیم و مدتی آن ها را با هم می‌پزیم. سپس شیر را اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته شود و مرتباً آن را هم می زنیم تا ته نگیرد. کره یا روغن حیوانی را همراه دارچین به هلیم افزوده و زمانی که مواد ما خوب پخته شد و جا افتاد آن را در مخلوط کن ریخته تا نرم شود. هلیم نباید زیاد شل یا سفت باشد. باید غلظت مطلوبی داشته باشد. وقتی که حلیم آماده شد، می توانیم عسل را به آن اضافه کنیم. پودر دارچین را نیز می توان موقع صرف غذا استفاده کرد.
منبع۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن