پخت و پزخورش

طرز تهیه اناربیج

طرز تهیه اناربیج در طب سنتی

مواد لازم برای ۵-۶ نفر:

  1. گوشت چرخ‌کرده: نیم کیلو
  2. پیاز رنده کرده: ۱ عدد
  3. مغز گردوی ساییده شده: ۴-۵ پیمانه
  4. سبزی ساطوری شده شامل: تره، جعفری، گشنیز، نعنا، کمی خالواش و چوچاق(سبزی سه برگ که در بیشتر مناطق گیلان یا در مناطق کوهستانی یافت شده و مخصوص گیلان است) ۵-۶ پیمانه
  5. رب انار ترش: ۱ پیمانه
  6. زردچوبه: ۱-۲ پیمانه
  7. روغن
  8. نمک و فلفل

دستور تهیه:

برای تهیه اناربیج در ابتدا پیاز را با زردچوبه و اندکی نمک و فلفل به گوشت بزنید، گوشت را به صورت کوفته‌ریزه درآورید و کنار بگذارید. مغز گردوی ساییده را با کمی نمک و اندکی زردچوبه در نیم لیتر آب روی آتش ملایم ۱ ساعت بپزید تا بوی خامی گردو گرفته شود و روغن بنشیند. گاهی با قاشق چوبی هم بزنید تا ته نگیرد. ۳-۴ قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ کنید و سبزی را در آن تفت بدهید تا آب آن چیده شود. سبزی سرخ کرده را با رب انار روی گردو بریزید و هم بزنید. تابه را آب بکشید، ۲-۳ قاشق دیگر روغن در آن بریزید و روی آتش ملایم داغ کنید. کوفته ریزه را ۴-۵ دقیقه در روغن داغ بغلتانید و به دیگ گردو و سبزی اضافه کنید. آتش را کم کنید و در دیگ را نیمه باز بگذارید تا خورش به روغن بنشیند. البته در هر دو روش این روش ها به طور دقیق درست نیست وبستگی به دوست داشتن ترش شیرین یا ملس دارد و حتماً نیاز به تأیید یک شمالی دارد عزیزان و بانوان برزانده ایران .

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *