پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه آش قلیه

طرز تهیه آش آش قلیه در طب سنتی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  1. گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
  2. پیاز رنده شده: یک عدد
  3. لوبیا سفید: ۱۳۰ گرم
  4. نخود: ۱۰۰ گرم
  5. هویج نگینی: ۳ عدد
  6. کشمش پلویی: ۱۵۰ گرم
  7. قیصی: ۸ عدد
  8. چغندر: یک عدد
  9. سبزی: ۵۰۰ گرم (خالواش، نعنا، تره، جعفری، گشنیز)
  10. آرد برنج: ۱۰۰ گرم
  11. شکر: ۳ قاشق غذاخوری
  12. سرکه: ۳ قاشق غذاخوری
  13. آبغوره: یک دوم لیوان
  14. نمک، فلفل به میزان لازم
  15. نعنا داغ به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برای تهیه آش قلیه در ابتدا نخود و لوبیا را که از شب قبل خیس کرده‏‌اید با یک لیتر آب و کمی نمک روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.
  • سپس آرد برنج را با یک پیمانه آب مخلوط نموده و به لوبیا اضافه کنید.
  • هویج و چغندر را شسته، پوست گرفته، نگینی خرد کنید و به آش اضافه کنید.
  • گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده شده ورز دهید و کمی فلفل و نمک افزوده با آن سر گنجشکی آماده کنید و به همراه سبزی به آش بیفزایید.
  • قیصی و کشمش را نیم ساعت خیس کنید. قیصی را خرد نموده با کشمش در روغن تفت دهید و در آش بریزید.
  • سپس شکر، آبغوره و سرکه را مخلوط کنید و به آش اضافه کنید.
  • در آخر نمک و فلفل را نیز اندازه نموده و آش را نوش جان کنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: