پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کال کباب

طرز تهیه کال کباب در طب سنتی

مواد لازم برای دو نفر:

  1. بادنجان درشت ۴ عدد
  2. آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار نیم فنجان
  3. سبزی، نعناع و خالواش (خالیواش) و چوچاق ریز شده تازه یا خشک ۱ قاشق غذاخوری
  4. (سبزی‌های معطری مثل خالواش و چوچاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست؛ بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)
  5. سیر نیم بوته
  6. نمک و فلفل به اندازه کافی
  7. مغز گردوی ساییده شده ۷۵ گرم

طرز تهیه:

برای تهیه کال کباب در ابتدا بادنجان‌ها را از وسط چاک دهید و روی آتش زغال یا در فر (۳۵۰ درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید. بروید سراغ سبزی‌هایی که شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملاً خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزی، نمک، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها

اطلاعیه مهم!

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

مژده مژده!

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن