مزاج | معتدل | تعداد نفر | |
مواد لازم | گلاب : دو قاشق غذاخوری عسل : یک قاشق غذاخوری پودر پسته : یک قاشق غذاخوری وانیل : یک دوم قاشق چای خوری پودر ثلعب : یک قاشق چای خوری موز : چهار عدد | ||
تجهیزات لازم | مخلوط کن، فریزر | ||
روش تهیه | برای تهیه بستنی موز ، موزها را پوست بکنید. سپس به همراه پودر ثلعب، وانیل، عسل، گلاب در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید تا بصورت یکنواخت درآیند. مخلوط به دست آمده را در ظرف مناسبی ریخته و پودر پسته را هم با آن مخلوط نمایید سپس آن را در فریزر قرار دهید و هر 20 دقیقه یکبار آن را خارج نموده به هم زده و دوباره داخل فریزر قرار دهید. این عمل را 3 الی 4 بار تکرار کنید تا بستنی قوام پیدا کند. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...