مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل، خون ساز، مقوی | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم عدس : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک پیمانه بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری سیب زمینی : یک عدد بزرگ تره، جعفری، شنبلیله : 400 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه حبوبات کوبیده لوبیا و عدس ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا را با آب و مقداری زردچوبه مدتی می پزیم. وقتی که مدتی از پخت لوبیا گذشت، سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم و همراه عدس، برنج و بلغور، سیب زمینی، نمک، زردچوبه، فلفل و زنجبیل به لوبیا اضافه می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت می دهیم و به کل مواد اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در آخر آب حبوبات را همراه سیب زمینی جدا می کنیم و در ظرف جدا می ریزیم و بقیه مواد را کوبیده و در ظرفی می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
