مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | کوبیده عدس معتدل، ملیّن، تقویت عمومی بدن، لینت مزاج و کوخونی(همراه با رب انار) است. | ||
مواد لازم | روغن کنجد : به میزان لازم عدس : یک و یک دوم پیمانه سبزیجات خشک معطر : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم بلغور گندم : چهار قاشق غذاخوری برنج نیم کوب : چهار قاشق غذاخوری تره، جعفری، شنبلیله : 500 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده عدس ابتدا عدس و برنج را از قبل خیس می کنیم. سبزیجات را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. عدس و سبزیجات را با کمی زردچوبه، نمک و فلفل مدتی می پزیم. پیاز را همراه با روغن کنجد و مقداری زرد چوبه، ادویه زنجبیل، پودر زیره و سبزیجات خشک معطر تفت داده و همراه بلغور و برنج، به عدس و سبزیجات افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. در نهایت آب حبوبات را کاملاً جدا کرده و در ظرف مورد نظر می ریزیم. بقیۀ مواد را می کوبیم و در ظرف جدا می ریزیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...