مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن، مفید برای گوارش، مقوی عمومی | ||
مواد لازم | برنج نیم کوب : یک دوم پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، و پودرزیره : به میزان لازم لوبیا سفید : یک پیمانه تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده : 600 گرم شنبلیله خشک : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه کوبیده ماش ابتدا حبوبات را از قبل خیس می کنیم. سبزی را به تکه های بزرگ خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک تفت می دهیم. ماش، برنج و سبزی را همراه آب و مقداری نمک، فلفل، زردچوبه، زنجبیل و کمی پیاز آماده شده با حرارت ملایم می پزیم تا کاملاً بدون آب شود، و سپس آن را میکوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب و مقداری زردچوبه کاملاً می پزیم تا بدون آب شود، سپس همراه با بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...