آبگوشتپخت و پز

طرز تهیه بز قورمه

طرز تهیه بز قورمه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. نخود ۱ پیمانه
  2. پیاز ۱ کیلو
  3. سیر ۱ بوته
  4. گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم
  5. کشک به میزان لازم
  6. نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  7. زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
  8. نعناع داغ به میزان لازم- گردو خرد شده به میزان لازم
  9. آب ۲ پیمانه

چگونگی تهیه:

برای تهیه بز قورمه در ابتدا پیاز را خرد کرده و با روغن سرخ می‌کنیم و نصف آن را کنار می‌گذاریم برای تزئین و در نصف مابقی سیر را خرد کرده می‌ریزیم و تفت می‌دهیم و زردچوبه و فلفل را هم می‌ریزیم و بعد گوشت را ریخته یک تفت داده و نخودها را از قبل چندساعتی خیس کرده و آب روی نخود را خالی کرده و دوباره آب ریخته روی حرارت گذاشته تا چنددقیقه بجوشد و آبش را خالی می‌کنیم تا نفخ نخودها گرفته شود و نخودها را داخل قابلمه گوشت ریخته و آب روی آن می‌ریزیم و با حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کرده و کشک و زعفران را به مایه اضافه می‌کنیم و روی حرارت گذاشته تا کاملاً جا بیفتد و نمک آن در وهله آخر می‌ریزیم و در ظرف کشیده و با کشک و پیاز داغ و گردو و نعناع داغ تزئین کرده و میل می‌کنید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *