مزاج | گرم و خشک | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و خشک، مفید برای افراد بلغمی، مقوی عمومی، تقویت جنسی، ضد کلسترول، ضد سرطان، مفید برای دستگاه گوارش و دستگاه تنفس | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : دو عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم گردو : یک پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ سویا درشت : دو پیمانه آرد نخودچی : یک پیمانه نعناع و مرزه خشک : یک پیمانه آرد گندم سبوس دار : دو قاشق غذاخوری | ||
روش تهیه | برای تهیه قیمه ریزه ابتدا سویا را مدتی خیس کرده، سپس آبکش می کنیم تا بدون آب شود. گردوها را نیز مدت زمان کوتاهی خیس کرده، سپس آبکش می کنیم. سویا و گردو را 2 مرتبه چرخ می کنیم. اگر از سبزی تازه استفاده کردید، باید کاملاً آب آن گرفته شود وبا مواد قبلی چرخ شود. اگر از سبزی خشک ا ستفاده کردید، آن را به چرخ کرده گردو و سویا اضافه می کنیم. در نهایت آرد نخودچی، آرد گندم، نمک، فلفل، زردچوبه و زنجبیل را به مواد قبلی افزوده و کاملاً مخلوط میکنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و زنجبیل را به مواد قبلی افزوده و کاملاً مخلوط می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن ریخته تا نرم شود و با مقداری نمک و فلفل به پیاز اضافه کرده و مدتی می پزیم تا آب گوجه قوام پیدا کند. مواد کوبیده شده را به صورت گرد گرد درآورده و به گوجه اضافه کرده، اجازه می دهیم غذا با حرارت بسیار کم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...