مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان ، مفیدبرای کبد ، خون ساز ، تقویت استخوان ها ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان | ||
مواد لازم | لپه : یک پیمانه گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ گل کلم گل شده : سه پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم لیموترش تازه : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش گل کلم با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده ، سپس گل کلم را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . پس از آن قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به م واد قبلی ا فزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن می ریز یم تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و مدتی می پزیم . زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در انتها مقداری آب لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...