طرز تهیه خورش گل کلم با لپه

طرز تهیه خورش گل کلم با لپه در طب سنتی

مزاج گرم و تر تعداد نفر ۴
مفید برای گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان ، مفیدبرای کبد ، خون ساز ، تقویت استخوان ها ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان
مواد لازم
لپه : یک پیمانه
گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ
روغن کنجد : به میزان لازم
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
قارچ : چهار عدد بزرگ
گل کلم گل شده : سه پیمانه
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
لیموترش تازه : به میزان لازم
روش تهیه برای تهیه خورش گل کلم با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده ، سپس گل کلم را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . پس از آن قارچ را در اندازه های ۲ تا ۳ سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به م واد قبلی ا فزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن می ریز یم تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و مدتی می پزیم . زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در انتها مقداری آب لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم .
منبع ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *