مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها در فصل زمستان ، مفیدبرای کبد ، خون ساز ، تقویت استخوان ها ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان | ||
مواد لازم | لپه : یک پیمانه گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ قارچ : چهار عدد بزرگ گل کلم گل شده : سه پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم لیموترش تازه : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش گل کلم با لپه ابتدا لپه را از قبل خیس کرده ، سپس با مقداری آب و زردچوبه کاملاً می پزیم . پیاز را با روغن کنجد و زردچوبه تفت داده ، سپس گل کلم را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم . پس از آن قارچ را در اندازه های 2 تا 3 سانتی خرد کرده و به همراه ادویه به م واد قبلی ا فزوده و مدتی حرارت می دهیم . گوجه را با مقداری آب در مخلوط کن می ریز یم تا نرم شود و به همراه نمک ، فلفل و زنجبیل به خورش اضافه کرده و مدتی می پزیم . زمانی که آب گوجه قوام پیدا کرد لپه را اضافه کرده واجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در انتها مقداری آب لیمو ترش تازه به خورش اضافه می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
