مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، مفید برای مزاج های معتدل و صفراوی، مفید برای فصل های بهار و پایی، ملیّن، مقوی عمومی، ضد صفرا،ضد چربی خون، ضد دیابت | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ کدو خورشتی : سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک بادمجان : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدو بادمجان ابتدا بادمجان و کدوها را پوست کنده و از وسط نصف می کنیم.بادمجا ها را در آب نمک قرار داده و پس از چند دقیقه آبکش می کنیم.روغن را در ظرفی با حرارت ملایم گرم کرده و کدو و بادمجان ها را با روغن بسیار م سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس فلفل دلمه ای را نگینی شده را به همراه ادویه،نمک،فلفل و زنجبیل به آن افزوده و کمی تفت می دهیم.گوجه ها را پوست گرفته و به شکل حلقه حلقه خرد می کنیم.در نهایت تمام مواد آماده ده را به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم.1پیمانه آب گرم به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
