مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، مفید برای مزاج های معتدل و صفراوی، مفید برای فصل های بهار و پایی، ملیّن، مقوی عمومی، ضد صفرا،ضد چربی خون، ضد دیابت | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ کدو خورشتی : سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک بادمجان : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدو بادمجان ابتدا بادمجان و کدوها را پوست کنده و از وسط نصف می کنیم.بادمجا ها را در آب نمک قرار داده و پس از چند دقیقه آبکش می کنیم.روغن را در ظرفی با حرارت ملایم گرم کرده و کدو و بادمجان ها را با روغن بسیار م سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس فلفل دلمه ای را نگینی شده را به همراه ادویه،نمک،فلفل و زنجبیل به آن افزوده و کمی تفت می دهیم.گوجه ها را پوست گرفته و به شکل حلقه حلقه خرد می کنیم.در نهایت تمام مواد آماده ده را به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم.1پیمانه آب گرم به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...