بسیاری از مردم از برای درمان سرماخوردگی و علائم آن همانند سرفه و گلودرد، به داروهای خانگی و طبیعی پناه می برند. بنابراین در این پست از مجله اینترنتی طبایع، طرز تهیه آبنبات خانگی مناسب برای گلودرد و سرماخوردگی را به شما آموزش میدهیم که از مواد اولیه قابل دسترس تهیه شده است.
آبنبات های خانگی برای بهبود سرماخوردگی و گلودرد
مواد لازم
- آب: یک پیمانه
- شکر قهوه ای یا شکر سرخ: نصف پیمانه (کمتر از این مقدار هم میشود بستگی به ذائقه دارد)
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه: یک قاشق غذاخوری
- زنجبیل تازه رنده شده یا کوبیده شده: نصف قاشق چایخوری
- پودر میخک: یک چهارم یا یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه و نحوه مصرف
- در یک کاسه ابتدا شکر قهوهای و پس از آن آب لیمو ترش، عسل، یک پیمانه آب همراه با زنجبیل تازه رنده شده یا کوبیده شده و پودر میخک بریزید و روی شعله گاز قرار دهید تا جوش بیاید.
- بعد زیر گاز را کم کنید، هر چند دقیقه یکبار ظرف را از روی حرارت بردارید تا کف آن بخوابد و رنگ شکر کاراملی را ببینید و وقتی به رنگ قهوهای دلخواهتان رسید حرارت را خاموش کنید (10 تا 15 دقیقه برای کاراملی شدن و آرام پختن مواد کافی است).
- بعد از آنکه مواد غلیظ شده و به رنگ کاراملی دلخواه رسید، روی یک سطح صاف کاغذ روغنی پهن کنید و با یک قاشق تکههای کوچکی از مواد را روی سطح به صورت دایره دایره با کمی فاصله از هم بریزید.
- مواد نباید سرد شود چون به کف ظرف میچسبد و نه خیلی داغ بماند چون دایره ها بزرگ شده و آبنبات نازک میشود، دمای مواد هنگام ریختن بر روی کاغذ روغنی، باید نه خیلی داغ و نه خیلی سرد باشد.
- اگر کاغذ روغنی چرب نباشد، آبنبات پس از سرد شدن، از کاغذ روغنی جدا نمیشود!
- داروهای آبنباتی خود را بعد از این که خنک شده و خودشان را گرفتند، از روی کاغذ جدا کرده در یخچال بگذارید.
- چون در اثر گرمای محیط کمی نرم شده و به هم میچسبند.
- و به محض آنکه سرماخوردید و گلودرد شدید آن را در دهان بگذارید و بمکید یا در آب گرم حل کنید…
- اصلا آبنبات را نجوید چون به دندان هایتان میچسبد!
بیشتر بخوانید!