خواص
- ملیّن
- خون ساز
- تقویت عمومی بدن
- ضد چربی و کلسترول خون
- ضد دیابت
- تقویت حافظه
- مفید برای کبد
- مفید برای دستگاه گوارش
- تقویت بینایی
مواد لازم
- هویج : یک عدد بزرگ
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- کدو خورشتی : سه عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری : به میزان لازم
دستور پخت
- کدو خورشتی را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم.
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم.
- هویج را خلالی خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم تا نرم شود.
- در آخر کدو خورشتی رنده شده را به مواد قبلی افزوده و چند دقیقه حرارت می دهیم تا غذا آماده شود.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی