پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی گردویی

با طرز تهیه شیرینی گردویی آشنا شوید

مزاج

گرم و خشک

مواد لازم برای ۴ نفر

  • پودر پسته : یک قاشق مرباخوری
  • هل ساییده : یک دوم قاشق چای خوری
  • وانیل : یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد سبوس دار یا معمولی : دو قاشق مرباخوری
  • شکر قهوه ای : یک پیمانه
  • پودر گردو : ۱۵۰ گرم
  • روغن زیتون : یک قاشق مرباخوری
  • تخم مرغ : سه عدد

طرز تهیه

  1. ابتدا زرده تخم‌مرغ‌ها را با شکر آسیاب شده حدود ۱۰ دقیقه خوب بزنید.
  2. سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
  3. پس از آن یک قاشق آرد و در آخر هم گردوهای خردشده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
  4. داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.
  5. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کنید.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن