نحوه پخت خوراک کرفس
اهمیت خوردن غذای سالم بر کسی پوشیده نیست. در طب سنتی تاکید بر نحوه پخت غذاهای سالم بسیار زیاد است. خوراک کرفس از جمله غذاهای سالم است که فواید زیادی دارد. در ادامه نحوه پخت این غذا را برای چهارنفر توضیح میدهیم.
مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | تهیه خوراک کرفس ملیّن ، خون ساز، مقوی عمومی و امورجنسی است. | ||
مواد لازم برای تهیه خوراک کرفس | هویج : یک عدد بزرگ گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : سه پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد متوسط سیب زمینی : یک عدد بزرگ کدو : یک عدد بزرگ | ||
روش تهیه | برای تهیه خوراک کرفس ابتدا کرفس را به برش های 2 سانتی متر خرد کرده و آن را بخارپز می کنیم یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. هویج و گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد می کنیم. سیب زمینی را به برش های 1 سانتی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم سپس هویج و ادویه را افزوده و کمی تفت می دهیم. در نهایت کدو، کرفس و سیب زمینی را به همراه نمک، فلفل و زنجبیل اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی را به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
برای اطلاع از دستور پخت غذاهای مختلف به صفحه دستور پخت سنتی طبایع مراجعه نمایید.