مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز، تقویت امورجنسی، تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : پنج پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ ساقه کرفس خرد شده : چهار پیمانه برنج : سه و یک دوم پیمانه روغن کنجد، روغن زیتون : به میزان لازم پیاز : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، زنجبیل، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو کرفس ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. ساقۀ کرفس را به صورت برش های یک سانتی خرد می کنیم. هویج را نیز نگینی درشت خرد می کنیم، سپس هر دو را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت می دهیم، پس از آن ساقۀ کرفس و هویج را همراه ادویه پلویی و زنجبیل به پیاز افزوده و تفت می دهیم. گوجه را به همراه مقدار آب ذکر شده در بالا در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و به همراه نمک به کل مواد اضافه می کنیم و کمی می پزیم تا گوجه قوام بیاید. در آخر برنج را به کل مواد اضافه می کنیم و مدتی می پزیم تا بدون آب شود و آن را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...