مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خون ساز | ||
مواد لازم | خرما : 14 عدد زعفران آب شده : به میزان لازم روغن کنجد : به میزان لازم ماش : یک و یک دوم پیمانه برنج : سه پیمانه نمک، زردچوبه، دارچین : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه پلو ماش و خرما ابتدا برنج و ماش را از قبل خیس می کنیم. خرما را از هسته جدا می کنیم و در صورت تمایل خرما را همراه با کمی روغن کنجد تفت می دهیم. ماش را با آب و کمی زردچوبه، نمک و دارچین می پزیم. برای دمپخت کردن برنج به ازای هر پیمانه برنج و ماش یک و نیم پیمانه آب برمی داریم و داخل قابلمه می ریزیم. زمانی که آب جوش آمد برنج، نمک و روغن را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم می پزیم تا کم آب شود، ماش را به برنج افزوده و با هم مخلوط می کنیم. خرما را موقع دم کردن برنج، وسط آن قرار داده و زعفران آب شده را به برنج اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پلو با حرارت ملایم آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
