مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | خورش قرمه کرفس گرم و تر ، خون ساز ، تقویت عمومی بدن ، ضد کلسترول ، تقویت کننده امور جنسی است. | ||
مواد لازم | ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی : یک دوم پیمانه نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم تره، جعفری، شنبلیله (اسفناج یا برگ چغندر) خرد شده : 500 گرم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش قرمه کرفس ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و مدتی آن را می جوشانیم . سبزی را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم . ساقه کرفس را به سبزی افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با کمی روغن کنجد ، زردچوبه و ادویه تفت داده ، سپس سبزی و ساقۀ کرفس تفت داده شده ، لوبیا ، نمک ، فلفل و زنجبیل را به همراه مقداری آب گرم به آن افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . موقع صرف غذا از پودر لیمو عمانی یا آب لیمو ترش تازه استفاده می کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...