مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، خون ساز ،تقویت عمومی و امور جنسی ، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان ، تقویت بینایی | ||
مواد لازم | ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم برگ کرفس جوان : به میزان لازم آب لیموترش تازه : به میزان لازم نعناع و جعفری خردشده : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم . سبزی های خرد شده و برگ کرفس را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم ، پس از آن ساقه کرفس را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم ، سپس سبزی های تفت داده شده را همراه لوبیا ، نمک ، فلفل ، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و ا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل ، می توانیم قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
