مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، خون ساز ،تقویت عمومی و امور جنسی ، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان ، تقویت بینایی | ||
مواد لازم | ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم برگ کرفس جوان : به میزان لازم آب لیموترش تازه : به میزان لازم نعناع و جعفری خردشده : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم . سبزی های خرد شده و برگ کرفس را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم ، پس از آن ساقه کرفس را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم ، سپس سبزی های تفت داده شده را همراه لوبیا ، نمک ، فلفل ، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و ا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل ، می توانیم قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...