مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | ۴ |
مفید برای | گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، خون ساز ،تقویت عمومی و امور جنسی ، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان ، تقویت بینایی | ||
مواد لازم |
ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه
روغن کنجد : به میزان لازم
لوبیا چشم بلبلی : یک دوم پیمانه
پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
برگ کرفس جوان : به میزان لازم
آب لیموترش تازه : به میزان لازم
نعناع و جعفری خردشده : چهار پیمانه |
||
روش تهیه | برای تهیه خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم . سبزی های خرد شده و برگ کرفس را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم ، پس از آن ساقه کرفس را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم ، سپس سبزی های تفت داده شده را همراه لوبیا ، نمک ، فلفل ، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و ا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل ، می توانیم قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
