مزاج | گرم و تر | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | گرم و تر ، مفید برای سوداوی مزاج ها ، مفید برای فصل زمستان ، خون ساز ،تقویت عمومی و امور جنسی ، ضد چربی و کلسترول خون ، مفید برای گوارش ، ضد سرطان ، تقویت بینایی | ||
مواد لازم | ساقه کرفس خرد شده : پنج پیمانه روغن کنجد : به میزان لازم لوبیا چشم بلبلی : یک دوم پیمانه پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم برگ کرفس جوان : به میزان لازم آب لیموترش تازه : به میزان لازم نعناع و جعفری خردشده : چهار پیمانه | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کرفس با لوبیا چشم بلبلی ابتدا لوبیا را از قبل خیس کرده و چند دقیقه می جوشانیم . سبزی های خرد شده و برگ کرفس را با مقداری روغن کنجد تفت می دهیم ، پس از آن ساقه کرفس را افزوده و مدتی حرارت می دهیم . پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم ، سپس سبزی های تفت داده شده را همراه لوبیا ، نمک ، فلفل ، زنجبیل و مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه کرده و ا جازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود . در صورت تمایل ، می توانیم قبل از صرف غذا مقداری آب لیموترش تازه به آن اضافه کنیم . | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
طرز تهیه شیرینی نان برنجی کرمانشاه مخصوص نوروز
یکی از سوغات معروف کرمانشاه که معمولا در دید و بازدید های عید نوروز به عنوان شیرینی مورد مصرف قرار می گیرد، شیرینی نان برنجی است. در این پست مجله طبایع به آموزش دستور پخت این شیرینی پرداخته ایم. «شیرینی...
طرز تهیه کوکوی تره مجلسی
کوکوی تره یکی از غذاهای پر طرفدار ایرانیست که خواص زیادی هم داراست. در این مطلب طرز تهیه این غذای خوشمزه و مفید را خواهیم گفت. مواد لازم برای تهیه کوکوی تره تره ...