موادلازم:
برنج
گوشت غاز
اولیک(گیاه صحرایی)
فلفل
زردچوبه
نمک
طرز پخت:
برای تهیه چهمجه ابتدا مقداری گوشت گوسفند (تازه) رو تو آب بپزید. موقعی که گوشتتون نیم پز شد یک پیمانه لپه بهش اضافه کنید و بذارید تا جفتشون کامل بپزن. حواستون باشه تا جایی بپزید که آخرسر ۴ پیمانه و نصفی از آب گوشت داخل ظرفتون باقی مونده باشه. تو یه ظرف دیگه هم “اولیک” (به مقدار لازم) رو تو آب بریزید و بجوشونید. یه قل که جوشید، آب جوش رو خالی کرده و سبزی رو ازش سوا کنید. با این کار تلخیه اولیک از بین میره. حال ۴ پیمانه برنج رو (که از قبل خیسوندید) به همراه همون ۴٫۵ پیمانه آب گوشت + مخلوط گوشت و لپه و اولیک پخته شده رو داخل یه ظرف مناسب ریخته و مقداری نمک و ادویه اضافه میکنیم و دقیقا مثل کته میذاریم بپزه.