مواد لازم:
- عدس قرمز: یک و نیم پیمانه
- سیر کوبیده: ۳ حبه
- پیاز خردشده: ۱ عدد بزرگ
- سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
- ربگوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری.
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- تمر هندی: ۱ پیمانه
طرز تهیه:
برای تهیه دال عدس ابتدا عدس را پاک کرده و خیس میکنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیبزمینی خردشده به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب میگذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار میگذاریم. دراین هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه میکنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب گوجهفرنگی و همچنین نمک وفلفل و زردچوبه رابه مواد میافزاییم. دراین مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقیمواد اضافه میکنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد. در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیبزمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.