پخت و پزخوراک

طرز تهیه دو پیازه میگو

طرز تهیه دو پیازه میگو در طب سنتی

مواد لازم:

  1. میگوی پاک شده ۵۰۰ گرم
  2. پیاز ۱ کیلوگرم
  3. رب گوجه فرنگی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  4. روغن ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  5. نمک و فلفل و ادویه مقداری

طرز تهیه:

برای تهیه دو پیازه میگو ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می‌کنیم. میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می‌بندیم و حرارت اجاق را کم می‌کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود. آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم. در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم. بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد. آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته: بعضی‌ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه‌ای سرخ شده هم به آن اضافه می‌کنند. لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می‌شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن