پخت و پزخوراک

طرز تهیه دال عدس

مواد لازم:

  1. عدس قرمز: یک و نیم پیمانه
  2. سیر کوبیده: ۳ حبه
  3. پیاز خردشده: ۱ عدد بزرگ
  4. سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
  5. رب‌گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری.
  6. روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  7. تمر هندی: ۱ پیمانه

طرز تهیه:

برای تهیه دال عدس ابتدا عدس را پاک کرده و خیس می‌کنیم. پس از گذشت ده دقیقه عدس را با سیب‌زمینی خردشده به همراه ۲ تا ۳ لیوان آب می‌گذاریم بپزد. تمر هندی را نیز خیس کرده و کنار می‌گذاریم. دراین هنگام پیاز را سرخ کرده و سیر کوبیده شده را به آن اضافه می‌کنیم. وقتی که بوی سیر بلند شد، به مقدار لازم رب‌ گوجه‌فرنگی و همچنین نمک وفلفل و زردچوبه رابه مواد می‌افزاییم. دراین مرحله تمر هندی را از صافی رد کرده و به باقی‌مواد اضافه می‌کنیم. البته میزان این مواد به تعداد نفرات مصرف کننده بستگی دارد. در مرحله آخر این مواد را به عدس و سیب‌زمینی که در ابتدا پخته بودیم، اضافه کنیم. پس از اینکه غذا جوش خورد و آب آن گرفته شد، غذای ما آماده خواهد بود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *