پخت و پزپلو

طرز تهیه دمی بلغور جو

طرز تهیه دمی بلغور جو در طب سنتی

مواد لازم:

  1. بلغور جو ۲۰۰گرم
  2. لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا ۱۵۰ گرم
  3. آب ۱لیتر
  4. عدس ۷۰گرم
  5. سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) ۳۰۰گرم
  6. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
  7. پیاز داغ ۲ ق س
  8. نعنا ۱ ق س
  9. برنج ۱۰۰گرم
  10. ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه دمی بلغور جو در ابتدا بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به ان بیفزایید و روی اجاق قرار دهید. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *