پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه

طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه در طب سنتی

مواد لازم:

  1. دندهٔ گوسفند: یک کیلو
  2. پیاز ریز خرده شده: ۲ عدد
  3. سیر: یک حبه
  4. فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
  5. سماق: یک و نیم قاشق چایخوری
  6. رب گوجه‌فرنگی: نصف قاشق سوپ‌خوری
  7. روغن زیتون: سه قاشق سوپ‌خوری

مواد لازم برای دورچین:

  1. نان تازه: به مقدار لازم
  2. پیاز: یک عدد
  3. لیمو ترش: به مقدار لازم
  4. گوجه‌فرنگی کبابی: به مقدار لازم
  5. جعفری ساطوری: به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • برای تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه در ابتدا دنده گوسفندی را در ابعاد ۱۰*۱۵ سانتی‌متر خرد کنید. چربی‌های اضافه آن را بگیرید.
  • پیاز را در کاسه گودی بریزید. سیر را له کنید و با فلفل سیاه، نیمی از سماق، رب گوجه‌فرنگی و روغن زیتون را به پیاز اضافه کرده، مخلوط کنید.
  • سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملاً مخلوط کنید تا تمام قسمت‌های گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت ۱۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه‌دار شود.
  • کباب را به سیخ بکشید و روی کباب‌پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه‌ای شده، کاملاً بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید.

 

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *