ما را دنبال کنید

15 اصل مهم غذا خوردن از نگاه طب سنتی

نوشته های مرتبط
2 دیدگاه
رضا

یه سری کلمات واقعا سخته و کلیشه ای برخورد کردید بهتر بود معنیشو مینوشتید
غذای دوایی یعنی چی
غذای لطیف و غلیظ یعنی چی
ممنون از سایت خوبتون

عاطفی

دسته‌بندی غذا‌ها از منظر طب سنتی

در طب سنتی، غذاها به دسته‌هایی تقسیم می‌شوند که از نظر عملکرد در بدن، خاص هستند، این دسته‌ها بدین شرح می‌باشند:

اول غذای لطیف، غذایی است که به سرعت هضم می‌شود مثل زرده تخم‌مرغ نیم برشت. این دسته از غذاها برای افرادی که به تازگی از بیماری بهبود یافته‌اند مناسب است.
دوم غذای کثیف، غذایی است در هم فشرده، هضم آن سخت است و مواد زائد آنها هم زیاد است مثل گوشت گوساله. این دسته از غذاها برای افرادی که کار بدنی سنگین انجام می‌دهند مناسب است.
سوم غذای معتدل، غذایی که برای افراد با مزاج معتدل و فعالیت متوسط مناسب است.
چهارم غذای صالح الکیموس، غذایی است که خوردن آن اخلاط صالحه و متعادل در بدن ایجاد می‌کند و مزاج فرد را تغییر فاحش نمی‌دهد.
پنجم غذای فاسدالکیموس، غذایی که میزان کمی خون یا میزان زیادی صفرا تولید می‌کند و اخلاط غیرمعتدل از آنها حاصل می‌شود مثل فست‌فودها.
ششم غذای کثیرالغذا، غذایی که انرژی زیادی در بدن تولید می‌کند.
هفتم غذای قلیل الغذا، غذایی که ارزش غذایی پایینی دارد و فقط شکم‌ پُرکن است.

یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *