مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | معتدل ، مفید برای مزاج های معتدل و صفراوی، مفید برای فصل های بهار و پایی، ملیّن، مقوی عمومی، ضد صفرا،ضد چربی خون، ضد دیابت | ||
مواد لازم | گوجه فرنگی : سه عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ کدو خورشتی : سه عدد بزرگ فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک بادمجان : دو عدد بزرگ نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه خورش کدو بادمجان ابتدا بادمجان و کدوها را پوست کنده و از وسط نصف می کنیم.بادمجا ها را در آب نمک قرار داده و پس از چند دقیقه آبکش می کنیم.روغن را در ظرفی با حرارت ملایم گرم کرده و کدو و بادمجان ها را با روغن بسیار م سرخ می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده،سپس فلفل دلمه ای را نگینی شده را به همراه ادویه،نمک،فلفل و زنجبیل به آن افزوده و کمی تفت می دهیم.گوجه ها را پوست گرفته و به شکل حلقه حلقه خرد می کنیم.در نهایت تمام مواد آماده ده را به صورت لایه لایه در ظرف می ریزیم.1پیمانه آب گرم به کل مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...