مواد لازم
- گردوی چرخ شده نصف لیوان
- مغز بادام خام چرخ شده نصف لیوان
- پیاز کوچک ۱ عدد
- سیب زمینی ۱عدد
- هویج ۱عدد
- رب انار ۱ قاشق غذاخوری
- شیره انگور یا عسل ۳ قاشق غذاخوری سر صاف
- پودر سماق ۱ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
- ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز که به صورت ریز خرد شده، به همراه یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
- سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمکی را به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت، به آن کمی آب سرد بیفزایید.
- هویج را به همراه سیب زمینی به طور جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا یکنواخت کنید.
- سپس شیره انگور و دارچین و زعفران را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید و اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و کاملا جا بیفتد.
- در زمان میل کردن غذا هم می توانید رب انار را به آن بیفزایید و از مزه دلچسب آن لذت ببرید..
منبع
پاسداشت تندرستی با پزشکی ایرانی ص۱۲۰