پخت و پزخورش

دستور پخت نوعی خورش فسنجان

خورشت فسنجان از غذاهای محبوب ایرانی است که کمتر کسی آن را دوست ندارد.

مواد لازم

  • گردوی چرخ شده نصف لیوان
  • مغز بادام خام چرخ شده نصف لیوان
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • سیب زمینی ۱عدد
  • هویج ۱عدد
  • رب انار ۱ قاشق غذاخوری
  • شیره انگور یا عسل ۳ قاشق غذاخوری سر صاف
  • پودر سماق ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و دارچین و زعفران از هر کدام نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

  1. ابتدا گردو و بادام آسیاب شده را با یک عدد پیاز که به صورت ریز خرد شده، به همراه یک لیوان آب در ظرف مناسب بریزید و روی اجاق با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.
  2. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و نمکی را به آن بیفزایید و اجازه بدهید تا روغن بیندازد. توجه داشته باشید که اگر در حین پخت غلظت خورش بالا رفت، به آن کمی آب سرد بیفزایید.
  3. هویج را به همراه سیب زمینی به طور جداگانه با کمی آب بپزید و آن را در مخلوط کن کاملا یکنواخت کنید.
  4. سپس شیره انگور و دارچین و زعفران را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید و اجازه دهید خورش به مدت ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و کاملا جا بیفتد.
  5. در زمان میل کردن غذا هم می توانید رب انار را به آن بیفزایید و از مزه دلچسب آن لذت ببرید..

منبع

 پاسداشت تندرستی با پزشکی ایرانی ص۱۲۰

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن