همه موجودات و عناصر عالم هستی دارای یکی از مزاج های اربعه هستند که متناسب با وجودشان میباشد، در این بین، عالم سنگ ها و عناصری چون طلا، نقره، فیروزه و … نیز از این قاعده مستثنی نیستند و افراد باید در هنگام استفاده از این موارد، مزاج آن را نیز مدنظر قرار دهند تا کمتر به عوارض آن دچار گردند. ما در این پست می خواهیم شما را با مزاج طلا و فواید و مضرات آن برای برخی از مزاج ها آشنا نماییم.
مزاج طلا و مضرات آن ها برای برخی از مزاج ها
طلا ذاتا دارای مزاج گرم و خشک است به همین دلیل برای صفرا مزاج ها (گرم و خشک) و افراد مبتلا به بیماری های صفراوی توصیه نمیشود ازجمله:
- کسانی که کبد چرب دارند.
- کسانی که غلظت خونشان بالاست.
- افرادی که پوست خشک دارند.
- افرادی که یبوست فعال درگیرشان کرده است.
- کسانی که از خشکی رحم رنج میبرند.
- و افرادی که کیسه صفرای مزمن دارند.
- در کل کسانی که طبیعت تر دارند بهتر است از طلا بیشتر استفاده کنند و کسانی که طبیعت خشک دارند،کمتر.
نکته: از این رو، طلا به واسطه مزاج گرم خود، برای مردان که دارای مزاج گرمی هستند، زیان بخش است ولی چون زنان دارای مزاج سردتری نسبت به مردان هستند، طلا میتواند عنصری قوت بخش برای آنان باشد.
مضرات استفاده از طلا برای مردان
- بر جریان خون مردان ثاثیر منفی گذاشته و به بدن آسیب میرساند. (باعث افزایش گلبولهای سفبد و در مقابل کاهش گلبولهای قرمز میگردد)
- باعث اختلال در گلبول های بدن مردان و تاثیر منفی روی گلبولهای قرمز خونی میشود.
- یعنی باعث بر هم خوردن تعادل میان گلبولهای سفید و قرمز خون شده و همین امر باعث بروز کمخونی در مردان و از سوی دیگر باعث بروز سرطان خون میشود.
- باعث القای گرمای بیش از حد به بدن میشود که این مسئله بر مزاج مردان نیز تاثیرگذار است و ممکن است که آنان را از تعادل خارج کند.
- بر عملکرد قلب تاثیر میگذارد و موجب بروز تپش قلب میشود.
- بر هورمونهایی که از ناحیه هیپوفیز در بدن مردان پخش میشود، تأثیر منفی میگذارد.
- کاهش ترشح تستسترون و کمبود اسپرماتوزوئید، در نهایت کاهش قدرت جنسی و در نتیجه عقیم شدن از جمله تأثیرات منفی طلا بر هورمون مردان است.