پخت و پزپلو

طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی

طرز تهیه قنبر پلوی شیرازی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. برنج ۴ پیمانه
  2. گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
  3. مغز گردو ۱۰۰ گرم
  4. کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
  5. رب انار ۴ قاشق سوپخوری
  6. شیره انگور ۲ قاشق سوپخوری
  7. پیاز ۱ عدد درشت
  8. آرد نخود چی ۵۰ گرم
  9. نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه:

برای تهیه قنبر پلوی شیرازی در ابتدا گوشت چرخ کرده رو در یک کاسه بریزید، به اون نمک و فلفل و آرد نخودچی و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید. از گوشت، قلقلی‌های کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بذارید. پیاز رو خلالی خرد کنید، در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه، وقتی پیاز سرخ شد، گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید، رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید، کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید، تا کشمش‌ها هم تفت بخورن! برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.

نکات:

◾مراقب باشید که کشمش نسوزه، وقتی رب و شیره رو اضافه کردید، زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش رو اضافه کنید تا نسوزه! ◾‬میتونید به مایه گوشتی، کمی پودر سیر و ادویه هم اضافه کنید. ◾قلقلی‌ها رو خیلی سرخ نکنید، چون بعد توی پلو خشک میشه. ◾‬قنبر پلو یکی از پلوهای مخلوط شیرازی هاست.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *