مزاج | معتدل | تعداد نفر | 4 |
مفید برای | ملیّن، تقویت عمومی بدن | ||
مواد لازم | آب : چهار پیمانه هویج : یک عدد متوسط گوجه فرنگی : چهار عدد بزرگ روغن کنجد : به میزان لازم پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ لوبیا سبز خرد شده : پنج پیمانه برنج : سه پیمانه فلفل دلمه ای : یک عدد کوچک نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، دارچین، ادویه پلوئی : به میزان لازم | ||
روش تهیه | برای تهیه استامبولی با لوبیاسبز ابتدا برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را به برش های دو سانتی خرد کرده و آن را بخارپز یا آب پز می کنیم. هویج و فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، هویج را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا نرم شود، سپس فلفل دلمه ای و لوبیا سبز را به همراه ادویه، دارچین و زنجبیل به پیاز افزوده و کمی حرارت می دهیم، گوجه را با آب در مخلوط کن میریزیم تا نرم شود و به کل مواد اضافه می کنیم و مقداری می پزیم تا قوام بیاید. برنج را به کل مواد افزوده و می پزیم تا آب گوجه تمام شود و پلو را دم می کنیم. | ||
منبع | ۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی |
نوشته های مرتبط
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...
13 روش تعدیل طبع گوشت مرغ با مزه دار کردن آن
برای مزه دار کردن مرغ یا همان مرینیت مرغ روش های مختلفی بر اساس ذائقه های مختلف وجود دارد. همانطور که می دانید طبع گوشت مرغ در طب سنتی سرد معرفی شده است. مزه دار کردن گوشت های سرد مانند...