مواد لازم:
- آرد سفید (آرد گندم بدون سبوس ) ۲ لیوان
- پودر قند ۲ لیوان
- کره ۲۵۰ گرم
- پودر بادام ۵/۱ لیوان
- پودر هل و زنجبیل و گشنیز ۲ الی ۳ قاشق غذا خوری
- زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
برای تهیه حلوای بادام در ابتدا باید پودر بادام را تهیه کنید برای تهیه پودر بادام اول بادام را خیس کنید و بعد پوست آن را جدا کنید و بگذارید کاملاً خشک بشود بعد با دانه ساب یا مولینکس آن را پودر کنید . آرد را در ماهیتابه بریزید و به مدت یکربع ساعت با حرارت کم تفت و مدام به هم بزنید سعی کنید رنگ آرد سفید بماند بعد کره را در آرد بریزید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دیگر هم آنرا با حرارت کم تفت دهید و به هم بزنید . زعفران را اضافه کنید و کاملاً که مخلوط شد بقیه مواد را اضافه کنید و به هم بزنید . مواد باید خوب مخلوط بشود . چنانچه مواد چسبندگی لازم را نداشت کمی کره یا روغن مایع اضافه کنید و در سینی که کف آنرا از قبل چرب کرده بودید به قطر ۱ الی ۵/۱ سانتی متر پهن کنید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آن یکنواخت شود بعد از یکی دو ساعت آن را برش دهید و دریخچال گذاشته تا خوب سفت شود.