پخت و پزدسر

دستور پخت حریره بادام

با دستور پخت حریره بادام آشنا شوید

حریره بادام بخورید تا پوست و موی خوبی داشته باشید. حریره بادام غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند یا لاغر هستند. بهتر است این افراد صبحانه خود را حریره بادام قرار دهند.

خواص

  • حریره بادام غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند یا لاغر هستند. بهتر است این افراد صبحانه خود را حریره بادام قرار دهند.
  • افرادی که مشکلاتی چون سردردهای گوارشی یا ناراحتی‌های معده ندارند، می‌توانند در تهیه حریره بادام، از شیر نیز استفاده کنند.
  • بادام ایرانی منبعی سرشار از منیزیم، مس، فسفر و ویتامین‌های E و B2 است و به همین سبب، مقوی عمومی بدن و نیروی جنسی، مقوی کبد و مغز، و مقوی پوست و مو می‌باشد.
  • همچنین بادام ضد خشکی‌هاست و اثر خوبی در رفع یبوست، و خشکی پوست و مو و ناخن دارد و در درمان سرفه، تنگی نفس و زخم‌های روده و مثانه نیز کاربرد دارد.
  • بادام با کیفیت گرم و تر نزدیک به اعتدال خود، گزینه خوبی برای کمک به رشد و نمو کودکان و غذایی لطیف و مقوی برای سالخوردگان است، به‌ویژه وقتی به شکل حریره پخته می‌شود.

مواد لازم

  • بادام: ۱ قاشق غذاخوری پوست‌ گرفته و آسیاب‌ شده.
  • آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
  • نبات: ۱ قاشق غذاخوری (آسیاب‌ شده)
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان

دستور پخت

  1. پودر بادام، نبات، گلاب و آب را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می‌ دهیم.
  2. پس از اینکه محلول کمی یکد‌ست شد، آرد برنج را کم‌ کم می‌ افزاییم تا گلوله نشود و مرتب هم می‌ زنیم تا قوام بیاید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۴.۳۳ (۳ رای)
برچسب ها

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
4.33 (3 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن