پخت و پزدسر

دستور پخت حریره بادام

با دستور پخت حریره بادام آشنا شوید

حریره بادام بخورید تا پوست و موی خوبی داشته باشید. حریره بادام غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند یا لاغر هستند. بهتر است این افراد صبحانه خود را حریره بادام قرار دهند.

خواص

  • حریره بادام غذایی مناسب برای رشد و تقویت کودکان و همچنین بزرگسالانی است که خشکی مزاج دارند یا لاغر هستند. بهتر است این افراد صبحانه خود را حریره بادام قرار دهند.
  • افرادی که مشکلاتی چون سردردهای گوارشی یا ناراحتی‌های معده ندارند، می‌توانند در تهیه حریره بادام، از شیر نیز استفاده کنند.
  • بادام ایرانی منبعی سرشار از منیزیم، مس، فسفر و ویتامین‌های E و B2 است و به همین سبب، مقوی عمومی بدن و نیروی جنسی، مقوی کبد و مغز، و مقوی پوست و مو می‌باشد.
  • همچنین بادام ضد خشکی‌هاست و اثر خوبی در رفع یبوست، و خشکی پوست و مو و ناخن دارد و در درمان سرفه، تنگی نفس و زخم‌های روده و مثانه نیز کاربرد دارد.
  • بادام با کیفیت گرم و تر نزدیک به اعتدال خود، گزینه خوبی برای کمک به رشد و نمو کودکان و غذایی لطیف و مقوی برای سالخوردگان است، به‌ویژه وقتی به شکل حریره پخته می‌شود.

مواد لازم

  • بادام: ۱ قاشق غذاخوری پوست‌ گرفته و آسیاب‌ شده.
  • آرد برنج: ۱ قاشق غذاخوری
  • نبات: ۱ قاشق غذاخوری (آسیاب‌ شده)
  • گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
  • آب: ۱ لیوان

دستور پخت

  1. پودر بادام، نبات، گلاب و آب را مخلوط کرده، روی حرارت قرار می‌ دهیم.
  2. پس از اینکه محلول کمی یکد‌ست شد، آرد برنج را کم‌ کم می‌ افزاییم تا گلوله نشود و مرتب هم می‌ زنیم تا قوام بیاید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن