- توصیه میکنیم از آرد کامل و سبوسدار استفاده کنید ولی بدانید که شیرینیها کمی تیرهتر میشوند. این شیرینیها برای کسانی که از یبوست رنج می برند نیز میتواند موثر باشد.
- سعی کنید در شیرینیهای خود از مغزها و دانهها برای طعمدهی استفاده نمایید.
- استفاده از زنجبیل در شیرینیها میتواند بسیارمفید باشد. زنجبیل فواید زیادی در زخم معده، ترش، تهوع به ویژه تهوع بارداری، سرماخوردگی و … دارد.
- سعی کنید از شیر بدون چربی برای تهیه شیرینیها استفاده کنید.
- توصیه میشود روغن مورد نیاز در شیرینیهای خود را از روغنهای طبیعی و تا حد ممکن به مقدار کم استفاده کنید.
- به جای شکر سفید میتوانید از عسل طبیعی یا شکر سرخ استفاده کنید.
نوشته های مرتبط
43 خاصیت شیر الاغ در طب سنتی
الاغ حیوانیست که علاوه بر کاربردهایی که همگان می شناسند خواص بسیار زیاد دیگری برای انسان ها دارد. در طب سنتی فوائد زیادی برای شیر، چربی و همچنین مدفوع الاغ بیان شده است. در این مطلب قصد داریم تا خواص...
23 روش تعدیل طبع جوجه کبابی با مزه دار کردن آن
جوجه کباب یکی از غذاهایی است که به یک وعده ثابت پیک نیک ها و مهمانی های خانواده های ایرانی تبدیل شده است. از طرف دیگر در طب سنتی یکی از بهترین انواع طبخ گوشت ها، کباب کردن آن ها...