پخت و پزشیرینی

طرز تهیه شیرینی نخودچی

با طرز تهیه شیرینی نخودچی آشنا شوید

خواص

  • تقویت‌کننده حرارت غریزی و ریه
  • تولیدکننده خون صالح
  • کثیر الغذاء و چاق‌کننده
  • مدر ادرار و حیض و عرق
  • ملین طبع
  • زیاد کننده شیر و منی

مواد لازم

  • هل۲ عدد
  • کره ذوب شده ۱/۲ لیوان
  • شکر۱ لیوان
  • آرد نخودچی ۱ لیوان

طرز تهیه

  1. برای تهیه شیرینی عید نخود چی ابتدا آرد نخودچی را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید.
  2. حالا آن را با قاشق چوبی تا وقتی که رنگ آرد طلایی شد هم بزنید.
  3. حالا آرد را جایی بگذارید تا خنک شود.
  4. باید این آرد را آنقدر بو بدهید تا عطرش بلند شود. البته مراقب باشید که نسوزد.
  5. در مرحله بعدی شکر و دانه های هل را در مخلوط کن بریزید تا پودر شود و بعد آن را با کره ذوب شده به آرد نخودچی بیفزایید.
  6. حالا این مواد را با دست تان مخلوط کنید تا خمیر مانند شود.
  7. با دست از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و به شکل گرد حالت دهید.
  8. حالا شیرینی ها را داخل ظرف دربسته نگهداری کنید
  9. می توانید روی آن انواع خشکبار مثال گردو، بادام یا پسته را بگذارید.

منبع

سایت حکیم روا زاده

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۳ (۱ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
3 (1 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن