- توصیه میکنیم از آرد کامل و سبوسدار استفاده کنید ولی بدانید که شیرینیها کمی تیرهتر میشوند. این شیرینیها برای کسانی که از یبوست رنج می برند نیز میتواند موثر باشد.
- سعی کنید در شیرینیهای خود از مغزها و دانهها برای طعمدهی استفاده نمایید.
- استفاده از زنجبیل در شیرینیها میتواند بسیارمفید باشد. زنجبیل فواید زیادی در زخم معده، ترش، تهوع به ویژه تهوع بارداری، سرماخوردگی و … دارد.
- سعی کنید از شیر بدون چربی برای تهیه شیرینیها استفاده کنید.
- توصیه میشود روغن مورد نیاز در شیرینیهای خود را از روغنهای طبیعی و تا حد ممکن به مقدار کم استفاده کنید.
- به جای شکر سفید میتوانید از عسل طبیعی یا شکر سرخ استفاده کنید.
نوشته های مرتبط
62 هضم کننده غذا در طب سنتی
در طب سنتی هضم غذا یکی از ارکان سلامتی انسان معرفی شده است. همانطور که در مطلب “مراحل هضم از منظر طب سنتی” گفتیم هضم ناقص خود عامل بسیاری از بیماری ها و ناراحتی هاست. در صورت هضم کامل است...
100 خوراکی که نباید با هم مصرف شوند
در طب سنتی اصل بر اصلاح سبک زندگی بنا نهاده شده است. با اصلاح سبک زندگی نه تنها از بروز بسیاری از بیماری ها می توان جلوگیری و پیشگیری کرد بلکه به مرور زمان بسیاری از بیماری ها و مشکلات...