خوردن و آشامیدن

چند توصیه مختصر ولی مهم در مورد شیرینی های خانگی

برای تهیه شیرینی خانگی چه نکاتی را بهتر است رعایت کنیم؟!

  • توصیه می‌کنیم از آرد کامل و سبوسدار استفاده کنید، ولی بدانید که شیرینی ها کمی تیره تر می شوند. این شیرینی ها برای کسانی که از یبوست رنج می ‌برند نیز می‌تواند موثر باشد.
  • سعی کنید در شیرینی‌های خود از مغزها و دانه‌ها برای طعم‌دهی استفاده نمایید.
  • استفاده از زنجبیل در شیرینی‌ها می‌تواند بسیارمفید باشد. زنجبیل فواید زیادی در زخم معده، ترش، تهوع به ویژه تهوع بارداری و سرماخوردگی و … دارد.
  • سعی کنید شیری را که برای تهیه شیرینی های خود به کار می برید، شیر بدون چربی باشد.
  • توصیه می شود روغن مورد نیاز در شیرینی های خود را از روغن های طبیعی و تا حد ممکن به مقدار کم استفاده کنید.
  • به جای شکر سفید می توانید از عسل طبیعی یا شکر سرخ استفاده کنید.
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن