پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کباب سرداشی

طرز تهیه کباب سرداشی در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  2. سیب زمینی خام ۱-۲عدد متوسط
  3. پیاز ۱ عدد
  4. فلفل سبز (در صورت تمایل)
  5. سیب زمینی و گوجه فرنگی ورقه شده برای روی کباب
  6. ادویهٔ مورد نظر

طرز تهیه:

برای تهیه کباب سرداشی در ابتدا همه مواد را با هم چرخ می‌کنیم و و ورز می‌دهیم و توی تابهٔ چرب شده پهن می‌کنیم بعد سیب زمینی و گوجهٔ ورقه شده را روی آن می‌چینیم. اگر گوشت ما کم چرب بود، کمی روغن می‌ریزیم روی آن. در قدیم این غذارا می‌بردند می گذاشتند در تنور نون سنگکی یک پولی هم می‌دادند تا برای آنها به اصطلاح بگذارد سر داش؛ اما امروزه این غذا در فر با درجهٔ ۱۴۰ به مدت ۱-۲ ساعت (تا وقتی سیب زمینی‌های روش بپزه) پخته می‌شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: