پخت و پزسوپ و آش

طرز تهیه کشک زرد

کاهش دهنده فشار خون و دارای خاصیت ضد سرطانی

خواص

این کشک که از غذاهای مردم جنوب خراسان است، به صورت پودر زردرنگ خشکی است که از روزگاران کهن بر جای مانده است. گرد خشک آن برای تهیه نوعی کله جوش یا حریره، با گوشت قورمه یا بدون آن، در فصل فراوانی شیر تهیه می گردد و برای روزهای سرد زمستان ذخیره می شود.

در خراسان کشک زرد را با ماست گوسفند درست می کنند. حریره بدون گوشت را می توان به عنوان سوپ پیش از غذای اصلی مصرف کرد. ترید کشک زرد با گوشت قورمه نوعی غذای اصلی است.

مواد لازم

  • سیر: ۱-۲ عدد
  • کشک و روغن: به میزان لازم
  • پیاز و سیب زمینی متوسط: هرکدام یک عدد
  • گوجه فرنگی متوسط: ۲عدد
  • زردچوبه، فلفل، نمک: به مقدار دلخواه

دستور پخت

  • روغن را در ماهیتابه ریخته و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی شود.
  • سیب زمینی را نگینی خرد کرده و به آن اضافه کنید.
  • بعد گوجه خرد شده و ادویه ها را نیز اضافه کنید
  • در آخر کشک را به میزان لازم و کم کم در قابلمه می ریزیم و آب جوشیده به آن اضافه کرده و صبر می کنیم سیب زمینی آن کاملا نرم شود.
  • ۲۰ دقیقه قبل از سرو سیر را اضافه نمایید.
  • می توانید کمی نعنا داغ برای تزئین استفاده کنید.

منابع

  • دکتر مهدی فهیمی
  • هفته نامه سلامت
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

یک نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن