پخت و پزخورش

دستور پخت خورش کدو با آلو

خورش کدو با آلو، غذای مؤثر برای تصفیه خون

خورش کدوحلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه‌دار می‌شود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را به عنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز می‌پزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت می‌برند.

خواص

  • معتدل
  • خون‌ساز
  • ملیّن
  • مفید برای تصفیه‌ی‌ خون و کبد

مواد لازم (برای ۴ نفر)

  • زعفران آب شده؛ به میزان لازم
  • روغن کنجد؛ به میزان لازم
  • پیاز خرد شده؛ یک عدد متوسط
  • کدو خورشتی؛ چهار عدد بزرگ
  • آلو بخارا؛ ۱۲ عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی؛ به میزان لازم

روش تهیه

  1. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت دهید
  2. سپس کدوها را حلقه حلقه خرد کنید
  3. به همراه ادویه، نمک، فلفل و زنجبیل به آن افزوده و مدتی تفت می دهیم
  4. آلو بخارا را از قبل شسته و همراه مقداری آب گرم به بقیه مواد اضافه می کنیم
  5. اجازه می دهیم که غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود
  6. در انتها کمی زعفران آب شده به خورش اضافه می کنیم
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن