خواص
- گرم و تر
- خون ساز
- تقویت امور جنسی
- مقوی بدن
- مفید برای سوداوی مزاج ها
- مفید برای فصل زمستان
مواد لازم
- ساقه کرفس خرد شده : شش پیمانه
- روغن کنجد : به میزان لازم
- پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
- لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه
- نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
- پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
- نعناع و جعفری خردشده : سه پیمانه
دستور پخت
- لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب چند دقیقه می جوشانیم.
- نعناع و جعفری را با مقداری روغن تفت داده ، سپس ساقه کرفس را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .
- پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم ،
- مدتی بعد ادویه را اضافه می کنیم .
- تمام مواد آماده شده را همراه لوبیا و نمک ، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و مقداری آب گرم به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
- در صورت تمایل می توانیم موقع صرف غذا از آب لیموترش تازه یا پودر لیمو استفاده کنیم.
منبع
۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی