پخت و پزخورش

دستور پخت خورش کرفس با نعناع و جعفری

خورش کرفس با نعناع و جعفری، مفید برای سودآوی مزاج ها

خواص

  • گرم و تر
  • خون ساز
  • تقویت امور جنسی
  • مقوی بدن
  • مفید برای سوداوی مزاج ها
  • مفید برای فصل زمستان

مواد لازم

  • ساقه کرفس خرد شده : شش پیمانه
  • روغن کنجد : به میزان لازم
  • پیاز خرد شده : یک عدد بزرگ
  • لوبیا چیتی : سه چهارم پیمانه
  • نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه خورشتی : به میزان لازم
  • پودر لیمو عمانی یا لیموترش تازه : به میزان لازم
  • نعناع و جعفری خردشده : سه پیمانه

دستور پخت

  1. لوبیا را از قبل خیس کرده و با مقداری آب چند دقیقه می جوشانیم.
  2. نعناع و جعفری را با مقداری روغن تفت داده ، سپس ساقه کرفس را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .
  3. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم ،
  4. مدتی بعد ادویه را اضافه می کنیم .
  5. تمام مواد آماده شده را همراه لوبیا و نمک ، فلفل و زنجبیل با هم مخلوط کرده و مقداری آب گرم به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود .
  6. در صورت تمایل می توانیم موقع صرف غذا از آب لیموترش تازه یا پودر لیمو استفاده کنیم.

منبع

۳۶۵ روز همگام با غذاهای گیاهی ایرانی

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

آکادمی طبایع

برای شرکت در کلاس‌های آموزشی با گواهینامه معتبر انجمن علمی به لینک زیر مراجعه نمایید...

مشاهده کلاس‌ها

اپلیکیشن طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *