پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش ساک

طرز تهیه خورش ساک در طب سنتی

مواد لازم:

  1. نخود خام: دو لیوان
  2. فلفل، زرد چوبه و نمک: به مقدار لازم
  3. گوشت با چربی: یک کیلو
  4. آرد: یک استکان
  5. اسفناج: دو کیلو
  6. روغن: به مقدار لازم
  7. سیر: چند حبه
  8. پیاز: دو عدد

طرز تهیه:

برای تهیه خورش ساک در ابتدا گوشت را می‌پزیم. نخود خام را (خام جوش) می‌کنیم (منظور از خام جوش این است که به نخود در حال جوش مقدار خیلی کمی جوش شیرین اضافه می‌کنیم تا بتوان آن را راحت پوست گرفت) نخود وقتی به طریقه خام جوش پخت، آن را پوست می‌گیریم و همراه گوشت بار می‌کنیم. سپس اسفناج و پیاز خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم. نمک را هم به اندازه دلخواه افزوده، آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. سیر را در روغن تفت داده (سیر داغ)، فلفل و زردچوبه به میزان لازم می‌ریزیم. وقتی سیر سرخ شد نعناع را نیز مخلوط می‌کنیم (نعناع داغ)، سپس سیر داغ و نعناع داغ را داخل ساک می‌ریزیم و می‌گذاریم چند جوش بزند. در خاتمه می‌توانیم نیمی از سیر داغ و نعناع داغ را برای تزیین روی ساک بریزیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)
برچسب ها
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته های مشابه

بستن