پخت و پزخورش

طرز تهیه خورش ساک

طرز تهیه خورش ساک در طب سنتی

مواد لازم:

  1. نخود خام: دو لیوان
  2. فلفل، زرد چوبه و نمک: به مقدار لازم
  3. گوشت با چربی: یک کیلو
  4. آرد: یک استکان
  5. اسفناج: دو کیلو
  6. روغن: به مقدار لازم
  7. سیر: چند حبه
  8. پیاز: دو عدد

طرز تهیه:

برای تهیه خورش ساک در ابتدا گوشت را می‌پزیم. نخود خام را (خام جوش) می‌کنیم (منظور از خام جوش این است که به نخود در حال جوش مقدار خیلی کمی جوش شیرین اضافه می‌کنیم تا بتوان آن را راحت پوست گرفت) نخود وقتی به طریقه خام جوش پخت، آن را پوست می‌گیریم و همراه گوشت بار می‌کنیم. سپس اسفناج و پیاز خرد شده را به مواد اضافه می‌کنیم. نمک را هم به اندازه دلخواه افزوده، آرد را با کمی آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. سیر را در روغن تفت داده (سیر داغ)، فلفل و زردچوبه به میزان لازم می‌ریزیم. وقتی سیر سرخ شد نعناع را نیز مخلوط می‌کنیم (نعناع داغ)، سپس سیر داغ و نعناع داغ را داخل ساک می‌ریزیم و می‌گذاریم چند جوش بزند. در خاتمه می‌توانیم نیمی از سیر داغ و نعناع داغ را برای تزیین روی ساک بریزیم.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *