پخت و پزکوبیدنی

طرز تهیه کوفته هویج

طرز تهیه کوفته هویج در طب سنتی

مواد لازم:

  1. گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
  2. هویج رنده شده ۲۰۰ گرم (۳ عدد هویج درشت)
  3. گردو و کشمش به اندازه کافی
  4. جعفری خرد و سرخ شده ۲ قاشق
  5. پیاز رنده شده ۱ عدد
  6. آرد ۲ قاشق غذا خوری
  7. ادویه و نمک و زردچوبه به قدر کافی
  8. شکر به قدر کافی
  9. آب لیمو یا سرکه به مقدار لازم
  10. پیاز سرخ شده ۱ قاشق غذا خوری
  11. رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

برای تهیه کوفته هویج در ابتدا گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید. خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید. یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید. کوفته‌ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید. ازگوشت مرغ هم می‌توانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم می‌شود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.

درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
۰ (۰ رای)

مشاوره دکتر طبایع

همراهان گرامی طبایع می توانند برای تشخیص مزاج و انجام مشاوره تخصصی به لینک زیر مراجعه نمایند...

ورود به سامانه

فروشگاه محصولات سالم

برای خرید محصولات سالم و طبیعی طب سنتی به فروشگاه کنجد زیر نظر سایت طبایع مراجعه نمایید...

فروشگاه کنجد

اپلیکیشن جامع طبایع

برنامه موبایل اندروید طبایع با امکانات بسیار آماده شد! جهت آشنایی با اپلیکیشن و دانلود به لینک زیر بروید...

دانلود برنامه
درحال ارسال
امتیاز دهی کاربران
0 (0 رای)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *